Bindings SPX 14 ROCKERACE BLACK/ICON

Изработен да се използва със състезателна пластина R21 (СК или състезателни модели) и състезателна пластина R22 WC, SPX 14 ROCKERFLEX е състезателен автомат от най-висок клас. Най-здравата сглобка и петата с най-голям ход на пазара, предоставят...
Read more
Color :000

To find the best fit, please refer to our complete sizing chart on this page: SIZING CHART

Details of SPX 14 ROCKERACE BLACK/ICON

Description

Изработен да се използва със състезателна пластина R21 (СК или състезателни модели) и състезателна пластина R22 WC, SPX 14 ROCKERFLEX е състезателен автомат от най-висок клас. Най-здравата сглобка и петата с най-голям ход на пазара, предоставят мигновенно разпределяне на силата, прецизност, контрол и изключително абсорбиране на ударите за максимално намаляване от нежелано разкопчаване. Намалената зона за монтаж и повдигнатата пета повишават твърдостта, за повече прецизност и контрол.

characteristics

Product

More Information
SKU FCHA025 0000TU
Weight 1130g ½ PAIR
DIN 5-14

Toe piece

More Information
Toe piece anti-friction Full Action AW Teflon
Toe piece type Full Action

Heel piece

More Information
Heel piece type SPX Micro

Brake

More Information
Brake width (mm) < 80 mm

Adjustment

More Information
Length ajustment 20 mm

Why choose the SPX 14 ROCKERACE BLACK/ICON

MULTI DIRECTIONNAL RELEASE

LOOK е единствената фирма за автомати, която изработва отваряне нагоре с предния автомат, независимо от петата, за многостранна защита в случай на падане.

LONG ELASTICITY

По-дългата еластична пета предоставя по-сигурно захващане за да ви задържи когато имате нужда. LOOK автоматите предлагат най- еластичния ход (странично и вертикално) и най-бързото центриране преди отваряне, осигуряват неповторимо абсорбиране на ударите и намаляват нежеланото отваряне.

SPX 14 ROCKERACE BLACK/ICON
Color:000
loading